Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s tvarohem a smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 18

Energie11 072 kJ /
2 646 kcal
Bílkoviny84,62 g
– z toho živočišné bílkoviny62,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,40 g
Tuky46,39 g
– nasycené15,57 g
– nenasycené19,54 g
–– mononenasycené14,71 g
–– polynenasycené4,83 g
––– omega 30,30 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 594 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy462,10 g
– cukry269,97 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 1 ztužovač smetany Ztužovač šlehačky
cukr podle chuti Cukr bílý
skořice na posyp Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.