Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí škvarky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie94 035 kJ /
22 475 kcal
Bílkoviny50,00 g
– z toho živočišné bílkoviny50,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky2 475,00 g
– nasycené1 200,00 g
– nenasycené1 250,00 g
–– mononenasycené1 000,00 g
–– polynenasycené250,00 g
––– omega 32,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,25 g
Sodík 51 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg hřbetního sádla Sádlo vepřové 2500 g
1 sklenice 1 sklenice vody Voda 200 ml
sůl Sůl mořská
granulovaný česnek Česnek sušený
mletá červená paprika Paprika červená sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.