Nutriční hodnoty (Domácí škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 94 035 kJ / 22 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2 475,00 g |
– nasycené | 1 200,00 g |
– nenasycené | 1 250,00 g |
–– mononenasycené | 1 000,00 g |
–– polynenasycené | 250,00 g |
––– omega 3 | 2,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,25 g |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg hřbetního sádla | Sádlo vepřové | 2500 g |
1 sklenice 1 sklenice vody | Voda | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
granulovaný česnek | Česnek sušený | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená |