Nutriční hodnoty (Kulajda z lišek, hřibů a růžovek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 11 130 kJ / 2 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 72,00 g |
Tuky | 107,00 g |
– nasycené | 68,95 g |
– nenasycené | 35,30 g |
–– mononenasycené | 32,50 g |
–– polynenasycené | 2,80 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 123,00 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 213 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 289,90 g |
– cukry | 31,00 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg hub (imražených) | Hřib čerstvý | 1500 g |
0,5 kostky 0,5 kostky másla | Máslo kravské | 125 g |
2 hrsti 2 hrsti hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
2 2 smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vejce (množství podle porcí) | Vejce slepičí |