Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kulajda z lišek, hřibů a růžovek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie11 130 kJ /
2 660 kcal
Bílkoviny72,88 g
– z toho živočišné bílkoviny0,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,00 g
Tuky107,00 g
– nasycené68,95 g
– nenasycené35,30 g
–– mononenasycené32,50 g
–– polynenasycené2,80 g
––– omega 30,53 g
Vláknina123,00 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy289,90 g
– cukry31,00 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg hub (imražených) Hřib čerstvý 1500 g
0,5 kostky 0,5 kostky másla Máslo kravské 125 g
2 hrsti 2 hrsti hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
2 2 smetany na vaření Smetana kravská sladká 12%
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
kopr Kopr nať čerstvý
3 lžíce 3 lžíce octa Ocet lihový 45 ml
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vejce (množství podle porcí) Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.