Nutriční hodnoty (Bramborák se zapečeným uzeným a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 10 392 kJ / 2 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,07 g |
Tuky | 34,63 g |
– nasycené | 8,09 g |
– nenasycené | 15,73 g |
–– mononenasycené | 12,95 g |
–– polynenasycené | 2,78 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 67,04 g |
Cholesterol | 778 mg |
Sodík | 3,79 g |
Sůl | 8,42 g |
Sacharidy | 372,11 g |
– cukry | 27,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
400 g 400 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 400 g |
sterilovaná kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
sterilovaný hrášek | Hrášek zelený sterilovaný | |
4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1-2 palice 1-2 palice česneku | Česnek čerstvý | 135 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín |