Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák se zapečeným uzeným a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie10 392 kJ /
2 484 kcal
Bílkoviny146,03 g
– z toho živočišné bílkoviny96,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,07 g
Tuky34,63 g
– nasycené8,09 g
– nenasycené15,73 g
–– mononenasycené12,95 g
–– polynenasycené2,78 g
––– omega 30,34 g
Vláknina67,04 g
Cholesterol 778 mg
Sodík 3,79 g
Sůl8,42 g
Sacharidy372,11 g
– cukry27,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg brambor Brambor zimní 2000 g
400 g 400 g uzeného masa Vepřová plec uzená 400 g
sterilovaná kukuřice Kukuřice sterilovaná
sterilovaný hrášek Hrášek zelený sterilovaný
4 4 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1-2 palice 1-2 palice česneku Česnek čerstvý 135 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
majoránka Majoránka sušená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.