Nutriční hodnoty (Kuřecí rolka s vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 843 kJ / 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 38,40 g |
– nasycené | 20,34 g |
– nenasycené | 16,11 g |
–– mononenasycené | 12,64 g |
–– polynenasycené | 3,47 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 2,17 g |
Sůl | 5,42 g |
Sacharidy | 1,03 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g |
50 g 50 g schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | 50 g |
30 cm 30 cm vinné klobásy | Klobása vinná | |
koření (podle chuti) | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka na poprášení | Mouka pšeničná hladká | |
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (nebo 1 lžíce másla a 1 lžíce oleje) | Ghí | 30 g |