Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srnčí ragú s opečeným bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 178 kJ /
521 kcal
Bílkoviny77,65 g
– z toho živočišné bílkoviny73,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,45 g
Tuky1,85 g
– nasycené0,66 g
– nenasycené0,75 g
–– mononenasycené0,28 g
–– polynenasycené0,47 g
––– omega 30,04 g
Vláknina13,86 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 409 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy28,80 g
– cukry15,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g srnčí plece Srnec plec 400 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
olej Olej řepkový
1 dl 1 dl červeného suchého vína Víno červené suché 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
jalovec Jalovec sušený
slanina Špek
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.