Nutriční hodnoty (Srnčí ragú s opečeným bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 178 kJ / 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,45 g |
Tuky | 1,85 g |
– nasycené | 0,66 g |
– nenasycené | 0,75 g |
–– mononenasycené | 0,28 g |
–– polynenasycené | 0,47 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 13,86 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 28,80 g |
– cukry | 15,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g srnčí plece | Srnec plec | 400 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
olej | Olej řepkový | |
1 dl 1 dl červeného suchého vína | Víno červené suché | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
jalovec | Jalovec sušený | |
slanina | Špek | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |