Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso pečené v leču)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 867 kJ /
1 163 kcal
Bílkoviny109,55 g
– z toho živočišné bílkoviny107,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,50 g
Tuky73,16 g
– nasycené31,63 g
– nenasycené36,73 g
–– mononenasycené30,83 g
–– polynenasycené5,90 g
––– omega 30,12 g
Vláknina7,06 g
Cholesterol 249 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,50 g
Sacharidy15,05 g
– cukry7,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 500 g asi 500 g vepřového masa (krkovice) Vepřová kýta 500 g
sůl a pepř Pepř černý
kmín Kmín
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 velká sklenice 1 velká sklenice leča nejlépe domácího Zelenina směs sterilovaná
1-2 1-2 klobásy Klobása
3 lžíce 3 lžíce protlaku Protlak rajčatový 45 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
špetka špetka čili
trochu trochu hladké mouky Mouka pšeničná hladká
trochu trochu masového vývaru Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.