Nutriční hodnoty (Vepřové maso pečené v leču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 867 kJ / 1 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 107,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 73,16 g |
– nasycené | 31,63 g |
– nenasycené | 36,73 g |
–– mononenasycené | 30,83 g |
–– polynenasycené | 5,90 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 7,06 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 15,05 g |
– cukry | 7,86 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 500 g asi 500 g vepřového masa (krkovice) | Vepřová kýta | 500 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 velká sklenice 1 velká sklenice leča nejlépe domácího | Zelenina směs sterilovaná | |
1-2 1-2 klobásy | Klobása | |
3 lžíce 3 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
špetka špetka čili | ||
trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
trochu trochu masového vývaru | Vývar masový |