Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí vývar se zázvorem a chilli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 167 kJ / 40 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,47 g |
–– mononenasycené | 0,31 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 6,10 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí skelety | Droby kuřecí směs | |
sůl | Sůl mořská | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
špetka špetka mletého koriandru | Koriandr list sušený | |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
2-3 cm 2-3 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
1-2 1-2 malé chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
podravka | Kořenící směs sypká | |
2 2 hnědé žampiony (nebo některý asijský typ hub - enoki) | Žampion čerstvý | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |