Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené smetanové brambory s hovězím a bylinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie18 663 kJ /
4 461 kcal
Bílkoviny182,47 g
– z toho živočišné bílkoviny157,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,51 g
Tuky316,15 g
– nasycené180,02 g
– nenasycené117,10 g
–– mononenasycené101,44 g
–– polynenasycené15,66 g
––– omega 31,72 g
Vláknina27,12 g
Cholesterol 2,00 g
Sodík 6,88 g
Sůl17,09 g
Sacharidy209,31 g
– cukry31,47 g
––– laktóza19,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
4 4 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
velká hrst hrst čerstvého oregana Oregano čerstvé
velká hrst hrst čerstvé šalvěje Šalvěj čerstvá
několik několik listů libečku Libeček čerstvý
100 g 100 g plátkové slaniny Špek 100 g
300 g 300 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 300 g
400 ml 400 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce Podravky Kořenící směs sypká 15 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
200 g 200 g čedaru Čedar 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.