Nutriční hodnoty (Vepřová plec v cibulovo-česnekové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 689 kJ / 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,58 g |
Tuky | 47,13 g |
– nasycené | 18,72 g |
– nenasycené | 23,68 g |
–– mononenasycené | 19,40 g |
–– polynenasycené | 4,29 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 12,13 g |
Cholesterol | 287 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 27,25 g |
– cukry | 9,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové plece | Vepřová plec | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
hovězí vývar (nebo bujon Natur) | Vývar hovězí | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na jíšku (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |