Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec v cibulovo-česnekové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 689 kJ /
882 kcal
Bílkoviny84,78 g
– z toho živočišné bílkoviny80,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,58 g
Tuky47,13 g
– nasycené18,72 g
– nenasycené23,68 g
–– mononenasycené19,40 g
–– polynenasycené4,29 g
––– omega 30,12 g
Vláknina12,13 g
Cholesterol 287 mg
Sodík 217 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy27,25 g
– cukry9,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové plece Vepřová plec 400 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
hovězí vývar (nebo bujon Natur) Vývar hovězí
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na jíšku (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.