Nutriční hodnoty (Plzeňský guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 683 kJ / 1 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 168,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,74 g |
Tuky | 26,24 g |
– nasycené | 8,10 g |
– nenasycené | 12,38 g |
–– mononenasycené | 10,08 g |
–– polynenasycené | 2,30 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 878 mg |
Sodík | 807 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 37,00 g |
– cukry | 28,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 750 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
kousek kousek špeku | Špek | |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
česnek | Česnek čerstvý | |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
gulášové koření | Koření Argentina | |
majoránka | Majoránka sušená | |
100 ml 100 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžíce 1 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
2 2 natvrdo vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
3 3 nožky jemných párků | Vepřové nožičky |