Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Karbanátky" z pohankových lupínků)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 830 kJ /
2 827 kcal
Bílkoviny93,74 g
– z toho živočišné bílkoviny92,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky262,05 g
– nasycené129,06 g
– nenasycené123,95 g
–– mononenasycené104,94 g
–– polynenasycené19,02 g
––– omega 30,38 g
Vláknina7,72 g
Cholesterol 953 mg
Sodík 6,85 g
Sůl17,14 g
Sacharidy21,38 g
– cukry4,03 g
––– laktóza3,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g 1 pohankových lupínků
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
10 dkg 10 dkg uzeného špeku Špek 100 g
15 dkg 15 dkg slaniny (sedlácká, oravská i anglická) Špek 150 g
3 lžičky 3 lžičky sušeného česneku (nebo 2 větší stroužky česneku) Česnek sušený 15 g
20 dkg 20 dkg mletého hovězího masa Hovězí ořez 200 g
3 lžičky 3 lžičky koření do mletého masa Provensálské koření 15 g
2 lžičky 2 lžičky koření na steak Koření Argentina 10 g
1 kostka 1 kostka hovězího bujónu Bujón hovězí 9 g
sůl Sůl mořská
na špičku nože na špičku nože chilli Chilli paprička sušená
10 dkg 10 dkg sýru gouda Gouda 45% t. v s. 100 g
2 2 větší hrsti hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 hrst 1 hrst smažené cibulky Cibulka jarní čerstvá
olej (sádlo) na smažení Olej řepkový
vejce Vejce slepičí
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
strouhanka Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.