Nutriční hodnoty (Klasická španělská tapenáda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 418 kJ / 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,09 g |
Tuky | 32,81 g |
– nasycené | 3,88 g |
– nenasycené | 28,93 g |
–– mononenasycené | 23,58 g |
–– polynenasycené | 5,35 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 5,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,74 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g zelených oliv bez pecek | Olivy čerstvé nezralé | 125 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
7 7 sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
1 lžíce 1 lžíce panenského olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
špetka špetka cayenského pepře | Chilli paprička mletá | |
trochu trochu čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá |