Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klasická španělská tapenáda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 418 kJ /
339 kcal
Bílkoviny2,09 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,09 g
Tuky32,81 g
– nasycené3,88 g
– nenasycené28,93 g
–– mononenasycené23,58 g
–– polynenasycené5,35 g
––– omega 30,08 g
Vláknina5,71 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,74 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g zelených oliv bez pecek Olivy čerstvé nezralé 125 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
7 7 sušených rajčat naložených v oleji Rajčata červená sušená v oleji
1 lžíce 1 lžíce panenského olivového oleje Olej olivový 20 ml
špetka špetka cayenského pepře Chilli paprička mletá
trochu trochu čerstvé bazalky Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.