Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štědrovečerní rybí polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 879 kJ /
688 kcal
Bílkoviny7,73 g
– z toho živočišné bílkoviny4,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,33 g
Tuky63,17 g
– nasycené40,08 g
– nenasycené22,01 g
–– mononenasycené18,52 g
–– polynenasycené3,49 g
––– omega 30,50 g
Vláknina12,65 g
Cholesterol 178 mg
Sodík 184 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy17,05 g
– cukry10,15 g
––– laktóza1,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 ml 600 ml rybího vývaru Vývar rybí 600 ml
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
50 g 50 g řapíkatého celeru Celer řapíkatý 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
5 ks 5 ks nového koření Nové koření
2 ks 2 ks bobkového listu Bobkový list sušený
50 ml 50 ml smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 50 ml
muškátový ořech Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
černý pepř Pepř černý
hrubá krupice Krupice pšeničná hrubá
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.