Nutriční hodnoty (Vinná klobása zapečená se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 772 kJ / 2 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,81 g |
Tuky | 150,64 g |
– nasycené | 86,12 g |
– nenasycené | 59,28 g |
–– mononenasycené | 31,23 g |
–– polynenasycené | 28,06 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 32,60 g |
Cholesterol | 870 mg |
Sodík | 4,95 g |
Sůl | 11,42 g |
Sacharidy | 117,13 g |
– cukry | 14,43 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vinné klobásy | Klobása vinná | 500 g |
1 1 velká červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
500 g 500 g žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 100 g |