Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vinná klobása zapečená se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 772 kJ /
2 336 kcal
Bílkoviny113,45 g
– z toho živočišné bílkoviny87,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,81 g
Tuky150,64 g
– nasycené86,12 g
– nenasycené59,28 g
–– mononenasycené31,23 g
–– polynenasycené28,06 g
––– omega 30,18 g
Vláknina32,60 g
Cholesterol 870 mg
Sodík 4,95 g
Sůl11,42 g
Sacharidy117,13 g
– cukry14,43 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vinné klobásy Klobása vinná 500 g
1 1 velká červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
500 g 500 g žampionů Žampion čerstvý 500 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
majoránka Majoránka sušená
petrželka Petržel nať čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g strouhanky Strouhanka pšeničná 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.