Nutriční hodnoty (Ovarová česnečka s bramborem a chlebovými krutonky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 749 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 157,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,60 g |
Tuky | 25,77 g |
– nasycené | 6,55 g |
– nenasycené | 12,92 g |
–– mononenasycené | 10,20 g |
–– polynenasycené | 2,72 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 58,85 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 481 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 151,95 g |
– cukry | 9,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřového masa (plec nebo koleno) | Vepřová kýta | 750 g |
4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
kuličky kuličky celého černého pepře (podle chuti) | Pepř černý | |
5-6 5-6 velkých stroužků česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 385 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
chléb na krutonky | Krutony | |
olej na osmažení | Olej řepkový | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |