Nutriční hodnoty (Sváteční uzené s rybízovo-brusinkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 473 kJ / 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,99 g |
Tuky | 16,42 g |
– nasycené | 3,90 g |
– nenasycené | 8,36 g |
–– mononenasycené | 6,85 g |
–– polynenasycené | 1,51 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,65 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 4,43 g |
Sůl | 10,75 g |
Sacharidy | 62,25 g |
– cukry | 47,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g uzené kýty (domácí nebo moravské uzené) | Vepřová kýta uzená | 500 g |
3 lžíce 3 lžíce rybízové marmelády (mám domácí) | Marmeláda z červeného rybízu | 45 g |
3 lžíce 3 lžíce brusinkové marmelády | Marmeláda brusinková | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
3 lžičky 3 lžičky Worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
3 lžičky 3 lžičky balzamika dle chuti | ||
špetka špetka sušeného mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
špetička špetička bílého pepře (není nutný) | Pepř bílý | |
kůra a šťáva z menšího pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
příloha dle chuti - dala jsem pečený brambor | Brambor zimní |