Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Silvestrovské klobásy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 30

Energie61 093 kJ /
14 601 kcal
Bílkoviny770,60 g
– z toho živočišné bílkoviny770,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1 279,90 g
– nasycené347,60 g
– nenasycené764,59 g
–– mononenasycené605,36 g
–– polynenasycené159,23 g
––– omega 37,62 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,51 g
Sodík 2,66 g
Sůl5,60 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg vepřového boku bez kostí a kůže Vepřový bok 2500 g
1 kg 1 kg vepřové kýty Vepřová kýta 1000 g
0,7 kg 0,7 kg hovězího předního masa Hovězí plec 699.999988079071 g
0,7 kg 0,7 kg vepřového laloku bez kůže Vepřový lalok 699.999988079071 g
česnek Česnek čerstvý
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
pepř Pepř černý
kmín Kmín
20 20 g soli na 1 kg masa Vepřová kýta
vývar z kostí Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.