Nutriční hodnoty (Silvestrovské klobásy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
Energie | 61 093 kJ / 14 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 770,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 770,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1 279,90 g |
– nasycené | 347,60 g |
– nenasycené | 764,59 g |
–– mononenasycené | 605,36 g |
–– polynenasycené | 159,23 g |
––– omega 3 | 7,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg vepřového boku bez kostí a kůže | Vepřový bok | 2500 g |
1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
0,7 kg 0,7 kg hovězího předního masa | Hovězí plec | 699.999988079071 g |
0,7 kg 0,7 kg vepřového laloku bez kůže | Vepřový lalok | 699.999988079071 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
20 20 g soli na 1 kg masa | Vepřová kýta | |
vývar z kostí | Vývar masový | |