Nutriční hodnoty (Tvarohový švédský koláč s hruškami a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 535 kJ / 5 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,58 g |
Tuky | 192,62 g |
– nasycené | 114,40 g |
– nenasycené | 67,42 g |
–– mononenasycené | 59,09 g |
–– polynenasycené | 8,33 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 26,55 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 521 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 702,92 g |
– cukry | 243,27 g |
––– laktóza | 19,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 625 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 187.5 g |
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | 10 g |
500 g 500 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
1 hrst 1 hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
180 g 180 g másla z lednice | Máslo kravské | 180 g |