Nutriční hodnoty (Polské zapékanky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 061 kJ / 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
Tuky | 52,47 g |
– nasycené | 14,25 g |
– nenasycené | 32,34 g |
–– mononenasycené | 24,52 g |
–– polynenasycené | 7,83 g |
––– omega 3 | 1,91 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,62 g |
Sacharidy | 20,90 g |
– cukry | 14,90 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 veky nebo celozrnné bagety | Veka | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce olej | Olej řepkový | 22 ml |
miska miska hub | Hřib čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
1 lžička 1 lžička sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
máslo na potření vek | Máslo kravské | |
10 dkg 10 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
trochu trochu kečupu | Kečup sladký |