Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podkrušnohorské chilli con carne)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 383 kJ /
809 kcal
Bílkoviny68,90 g
– z toho živočišné bílkoviny61,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,30 g
Tuky33,17 g
– nasycené18,51 g
– nenasycené14,38 g
–– mononenasycené4,75 g
–– polynenasycené9,62 g
––– omega 30,04 g
Vláknina23,91 g
Cholesterol 308 mg
Sodík 3,82 g
Sůl8,80 g
Sacharidy52,88 g
– cukry16,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plechovky 2 plechovky červených fazolí Fazole červená ledvina
1 1 malá plechovka sterilované kukuřice Kukuřice sterilovaná
2 nožky 2 nožky domácí měkké klobásy (Je třeba po Silvestru zlikvidovat zásoby) Klobása 440 g
3 3 střední cibule Cibule čerstvá 210 g
5 stroužků 5 stroužků česneku – klidně i více Česnek čerstvý 35 g
1 velká sklenice 1 velká sklenice Cikánské omáčky anebo 2 malé
1 lžička 1 lžička oregana Oregano sušené 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého nového koření Nové koření mleté 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu Kmín 2.5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 1.25 g
1 lžička 1 lžička sušeného česneku Česnek sušený 5 g
1 lžička 1 lžička sušené cibule Cibule sušená 5 g
1 lžička 1 lžička červené papriky Paprika červená čerstvá 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.