Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s muškátovým oříškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 314 kJ /
792 kcal
Bílkoviny42,12 g
– z toho živočišné bílkoviny10,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,92 g
Tuky9,69 g
– nasycené4,26 g
– nenasycené3,18 g
–– mononenasycené2,08 g
–– polynenasycené1,10 g
––– omega 30,14 g
Vláknina44,80 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 171 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy113,70 g
– cukry41,20 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g dýně hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá 800 g
1 l 1 l vody (podle potřeby) Voda 1000 ml
300 ml 300 ml mléka (1,5%) Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
20 g 20 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 g 1 g muškátového oříšku Muškátový oříšek 1 g
150 g 150 g čerstvých klíčků mungo (nebo vojtěška, pískavice...) Klíčky mungo čerstvé 150 g
50 g 50 g čerstvé bazalky Bazalka čerstvá 50 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.