Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opečené žampiony a papriky s nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 240 kJ /
1 252 kcal
Bílkoviny29,07 g
– z toho živočišné bílkoviny25,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,90 g
Tuky115,20 g
– nasycené61,18 g
– nenasycené52,57 g
–– mononenasycené45,12 g
–– polynenasycené7,45 g
––– omega 30,37 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 177 mg
Sodík 3,62 g
Sůl9,00 g
Sacharidy22,43 g
– cukry19,33 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 slovenské papriky Paprika červená čerstvá 300 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
2 2 větší žampiony Žampion čerstvý
10 dkg 10 dkg Nivy Niva 50% t. v s. 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.