Nutriční hodnoty (Opečené žampiony a papriky s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 240 kJ / 1 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
Tuky | 115,20 g |
– nasycené | 61,18 g |
– nenasycené | 52,57 g |
–– mononenasycené | 45,12 g |
–– polynenasycené | 7,45 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 3,62 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 22,43 g |
– cukry | 19,33 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 slovenské papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
2 2 větší žampiony | Žampion čerstvý | |
10 dkg 10 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |