Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krupoto s treskou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 080 kJ /
258 kcal
Bílkoviny3,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,48 g
Tuky15,52 g
– nasycené7,36 g
– nenasycené7,91 g
–– mononenasycené6,08 g
–– polynenasycené1,83 g
––– omega 30,02 g
Vláknina11,45 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy21,30 g
– cukry14,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek ječných krup Kroupy ječné
2,5 hrnku 2,5 hrnku vody Voda 625 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 hrnek 1 hrnek míchané zeleniny (mrkev, fazolky, kukuřice, paprika, hrášek) Mrkev čerstvá 250 g
2 porce 2 porce tresky Treska filet
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletá paprika Paprika červená sušená
trocha trocha oleje Olej řepkový
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.