Nutriční hodnoty (Krupoto s treskou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 080 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
Tuky | 15,52 g |
– nasycené | 7,36 g |
– nenasycené | 7,91 g |
–– mononenasycené | 6,08 g |
–– polynenasycené | 1,83 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 11,45 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 21,30 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek ječných krup | Kroupy ječné | |
2,5 hrnku 2,5 hrnku vody | Voda | 625 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 hrnek 1 hrnek míchané zeleniny (mrkev, fazolky, kukuřice, paprika, hrášek) | Mrkev čerstvá | 250 g |
2 porce 2 porce tresky | Treska filet | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
kousek kousek másla | Máslo kravské |