Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na slanině, ajvaru a rajčatech v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 853 kJ /
2 116 kcal
Bílkoviny17,41 g
– z toho živočišné bílkoviny8,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,41 g
Tuky196,12 g
– nasycené86,08 g
– nenasycené106,50 g
–– mononenasycené86,62 g
–– polynenasycené19,89 g
––– omega 32,05 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,26 g
Sůl8,00 g
Sacharidy58,50 g
– cukry27,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 600  g kýty
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce sušeného oregana Oregano sušené 30 g
2 lžíce 2 lžíce granulovaného česneku Česnek sušený 30 g
6 6 lžic ajvaru
150 ml 150 ml vývaru Vývar masový 150 ml
425 g 425 g krájených rajčat Rajče červené čerstvé 425 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl (podle potřeby) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.