Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na slanině, ajvaru a rajčatech v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 853 kJ / 2 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,41 g |
Tuky | 196,12 g |
– nasycené | 86,08 g |
– nenasycené | 106,50 g |
–– mononenasycené | 86,62 g |
–– polynenasycené | 19,89 g |
––– omega 3 | 2,05 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 58,50 g |
– cukry | 27,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 600 g kýty | ||
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce sušeného oregana | Oregano sušené | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce granulovaného česneku | Česnek sušený | 30 g |
6 6 lžic ajvaru | ||
150 ml 150 ml vývaru | Vývar masový | 150 ml |
425 g 425 g krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | 425 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl (podle potřeby) | Sůl mořská |