Nutriční hodnoty (Omeleta s knedlíkem podle babičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 456 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 49,44 g |
– nasycené | 15,75 g |
– nenasycené | 24,28 g |
–– mononenasycené | 19,51 g |
–– polynenasycené | 4,77 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 1,35 g |
Cholesterol | 809 mg |
Sodík | 645 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 2,85 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky houskového knedlíku | Knedlík pšeničný houskový | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
30-50 g 30-50 g uzeného bůčku (nebo slaniny, nemusí být) | Vepřový bok uzený | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce smažené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
petrželka (nebo pažitka) | Petržel nať čerstvá |