Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s jablkem, mrkví a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 616 kJ /
386 kcal
Bílkoviny6,70 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,10 g
Tuky27,37 g
– nasycené15,04 g
– nenasycené11,00 g
–– mononenasycené9,58 g
–– polynenasycené1,42 g
––– omega 30,25 g
Vláknina5,35 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 125 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy25,61 g
– cukry23,60 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 střední řepy Červená řepa čerstvá
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
200 g 200 g kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
cukr Cukr bílý
ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.