Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s jablkem, mrkví a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 616 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,10 g |
Tuky | 27,37 g |
– nasycené | 15,04 g |
– nenasycené | 11,00 g |
–– mononenasycené | 9,58 g |
–– polynenasycené | 1,42 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 5,35 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 25,61 g |
– cukry | 23,60 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 střední řepy | Červená řepa čerstvá | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
200 g 200 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
cukr | Cukr bílý | |
ořechy | Vlašské ořechy |