Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený bůček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie13 889 kJ /
3 320 kcal
Bílkoviny147,24 g
– z toho živočišné bílkoviny145,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,24 g
Tuky297,25 g
– nasycené77,40 g
– nenasycené156,60 g
–– mononenasycené127,73 g
–– polynenasycené28,87 g
––– omega 31,30 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 601 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy12,60 g
– cukry4,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového bůčku Vepřový bok 1000 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.