Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený kroupový pilaf s houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 061 kJ /
2 166 kcal
Bílkoviny45,40 g
– z toho živočišné bílkoviny2,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,48 g
Tuky72,15 g
– nasycené37,01 g
– nenasycené33,82 g
–– mononenasycené24,04 g
–– polynenasycené9,78 g
––– omega 31,62 g
Vláknina55,85 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 134 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy306,95 g
– cukry19,93 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 lžic 6 lžic másla Máslo kravské 60 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1,5 hrnku 1,5 hrnku hub (nebo žampiony) Hřib čerstvý 375 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku zelených cibulek Cibulka jarní čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku krup Kroupy ječné 375 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku upečeného hovězího masa (kuřecího, vepřového) Hovězí kýta
2 hrnky 2 hrnky kuřecího vývaru (nebo hovězího) Vývar kuřecí 500 ml
1 hrnek 1 hrnek vody Voda 250 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.