Nutriční hodnoty (Asijská polévka s treskou a krevetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 007 kJ / 241 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,72 g |
Tuky | 17,85 g |
– nasycené | 4,78 g |
– nenasycené | 12,54 g |
–– mononenasycené | 7,61 g |
–– polynenasycené | 4,93 g |
––– omega 3 | 1,24 g |
Vláknina | 2,43 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 11,43 g |
– cukry | 3,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 150 g filetů tresky | Treska filet | |
9 9 mražených krevet | Krevety loupané | |
2 2 střední žampiony | Žampion čerstvý | |
8-10 cm 8-10 cm pórku (bílá i zelená část) | Pórek čerstvý | |
1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 cm 1 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
chilli paprička (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
polévkové rýžové nudle (široké) | Nudle rýžové | |
2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje (arašídový, rostlinný) | Olej řepkový | 11 ml |
1 l 1 l rybího vývaru (nebo kuřecí granulovaný) | Vývar rybí | 1000 ml |
1/2 1/2 limety (nebo citronu) | ||
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé |