Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Asijská polévka s treskou a krevetami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 007 kJ /
241 kcal
Bílkoviny7,72 g
– z toho živočišné bílkoviny5,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,72 g
Tuky17,85 g
– nasycené4,78 g
– nenasycené12,54 g
–– mononenasycené7,61 g
–– polynenasycené4,93 g
––– omega 31,24 g
Vláknina2,43 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 1,56 g
Sůl3,10 g
Sacharidy11,43 g
– cukry3,94 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 150 g filetů tresky Treska filet
9 9 mražených krevet Krevety loupané
2 2 střední žampiony Žampion čerstvý
8-10 cm 8-10 cm pórku (bílá i zelená část) Pórek čerstvý
1 1 malá mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 cm 1 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
chilli paprička (podle chuti) Chilli paprička čerstvá
polévkové rýžové nudle (široké) Nudle rýžové
2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 30 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje (arašídový, rostlinný) Olej řepkový 11 ml
1 l 1 l rybího vývaru (nebo kuřecí granulovaný) Vývar rybí 1000 ml
1/2 1/2 limety (nebo citronu)
čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.