Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štěpánská vepřová rolka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 718 kJ /
1 845 kcal
Bílkoviny124,50 g
– z toho živočišné bílkoviny121,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,03 g
Tuky139,71 g
– nasycené55,26 g
– nenasycené70,86 g
–– mononenasycené57,69 g
–– polynenasycené13,17 g
––– omega 30,56 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 1,59 g
Sůl3,69 g
Sacharidy20,95 g
– cukry4,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g libového vepřového masa Vepřová kýta 400 g
250 g 250 g mletého vepřového
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
50 g 50 g sádla Sádlo vepřové 50 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice (nemusí být) Hořčice plnotučná 15 g
4 4 vařená vejce nahniličku Vejce slepičí 280 g
1 lžíci 1 lžíci hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl dle chuti Sůl mořská
steakové koření dle chuti Pepř černý
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
vývar nebo bujón bez konzervantů Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.