Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Margaritta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 083 kJ /
2 649 kcal
Bílkoviny48,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,76 g
Tuky9,06 g
– nasycené1,67 g
– nenasycené4,87 g
–– mononenasycené1,26 g
–– polynenasycené3,62 g
––– omega 30,00 g
Vláknina97,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 327 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy556,60 g
– cukry462,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 kg 4 kg čerstvá dobře uzrálá rajčata Rajče červené čerstvé 4000 g
2 palice 2 palice česneku Česnek čerstvý 180 g
2 2 větší cibule nebo 10 šalotek Cibule čerstvá 140 g
1 1 větší svazek bazalky Bazalka čerstvá
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
2 2 až 3 kousků zázvoru (asi velikosti vlašského ořechu no prostě podle velikosti těch výrůstků na zázvoru) Zázvor sušený
2 2 až 3 snítky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
pepř bílý Pepř bílý
sůl Sůl mořská
oregano Oregano sušené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.