Nutriční hodnoty (Margaritta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 083 kJ / 2 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,76 g |
Tuky | 9,06 g |
– nasycené | 1,67 g |
– nenasycené | 4,87 g |
–– mononenasycené | 1,26 g |
–– polynenasycené | 3,62 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 97,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 327 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 556,60 g |
– cukry | 462,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kg 4 kg čerstvá dobře uzrálá rajčata | Rajče červené čerstvé | 4000 g |
2 palice 2 palice česneku | Česnek čerstvý | 180 g |
2 2 větší cibule nebo 10 šalotek | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 větší svazek bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
2 2 až 3 kousků zázvoru (asi velikosti vlašského ořechu no prostě podle velikosti těch výrůstků na zázvoru) | Zázvor sušený | |
2 2 až 3 snítky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
pepř bílý | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
oregano | Oregano sušené |