Nutriční hodnoty (Restované houby s pečenou zeleninou a brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 612 kJ / 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,88 g |
Tuky | 17,67 g |
– nasycené | 11,22 g |
– nenasycené | 5,79 g |
–– mononenasycené | 5,24 g |
–– polynenasycené | 0,55 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 32,45 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 83,26 g |
– cukry | 13,36 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g směsi hub | Hřib čerstvý | 300 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
6 6 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
8 8 jader z vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
olivový olej | Olej olivový | |
kmín | Kmín | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
chia semínka | Chia semínka |