Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pesto z černých oliv a z rukoly se sušenými rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie6 682 kJ /
1 597 kcal
Bílkoviny16,05 g
– z toho živočišné bílkoviny15,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,05 g
Tuky167,07 g
– nasycené32,54 g
– nenasycené128,39 g
–– mononenasycené111,50 g
–– polynenasycené16,89 g
––– omega 30,30 g
Vláknina2,45 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 604 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy7,05 g
– cukry1,85 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrst 1 hrst ořechů (vlašské, arašídy, kešu) Vlašské ořechy
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
50 g 50 g parmazánu (nebo grana padano) Parmezán 50 g
sůl Sůl mořská
150 ml 150 ml olivového oleje Olej olivový 150 ml
1 sklenice 1 sklenice černých oliv (nebo 200 g rukoly) Olivy čerstvé zralé
3-4 3-4 sušená rajčata u pesta zeleného Dužina červeného rajčete sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.