Nutriční hodnoty (Treska s pomerančovým pepřem, opečená na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 108 kJ / 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 29,40 g |
– nasycené | 18,00 g |
– nenasycené | 9,90 g |
–– mononenasycené | 9,00 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,03 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 400 g filetů tresky | Treska filet | |
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (nebo máslo a lžička oleje) | Ghí | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pomerančový pepř | Kořenící směs sypká | |
hladká mouka na poprášení | Mouka pšeničná hladká | |
citron k podávámí | Citrón čerstvý |