Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska s pomerančovým pepřem, opečená na másle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 108 kJ /
265 kcal
Bílkoviny0,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky29,40 g
– nasycené18,00 g
– nenasycené9,90 g
–– mononenasycené9,00 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,09 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,03 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 400 g filetů tresky Treska filet
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (nebo máslo a lžička oleje) Ghí 30 g
sůl Sůl mořská
pomerančový pepř Kořenící směs sypká
hladká mouka na poprášení Mouka pšeničná hladká
citron k podávámí Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.