Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky na cibuli, loupaných rajčatech a rajčatové šťávě z PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 505 kJ / 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,04 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,16 g |
– nenasycené | 0,29 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,21 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,10 g |
– cukry | 14,37 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vykostěných kuřecích stehen | Kuře stehno s kůží | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 sklenice 1 sklenice loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
150 ml 150 ml rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
salám herkules | Suchý salám |