Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová pasta (bujonka))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 262 kJ /
541 kcal
Bílkoviny11,57 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,57 g
Tuky21,79 g
– nasycené1,86 g
– nenasycené18,72 g
–– mononenasycené12,85 g
–– polynenasycené5,88 g
––– omega 31,68 g
Vláknina32,61 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72,28 g
Sůl180,62 g
Sacharidy62,30 g
– cukry30,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g větší cukety Cuketa čerstvá 250 g
150 g 150 g mrkve Mrkev čerstvá 150 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
100 g 100 g řapíkatého celeru Celer řapíkatý 100 g
150 g 150 g rajčat Rajče červené čerstvé 150 g
120 g 120 g cibule Cibule čerstvá 120 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 g 100 g brambor Brambor zimní 100 g
2 2 mladé výhonky celerových listů Celer řapíkatý
2 2 mladé výhonky libečku (nebo jiné bylinky) Libeček čerstvý
1 lžíce 1 lžíce řepkového oleje Olej řepkový 20 ml
180 g 180 g soli Sůl mořská 180 g
sušené houby Houby sušené směs
chilli Chilli paprička sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření (mleté nebo podrcené) Nové koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.