Nutriční hodnoty (Uzená kuřecí stehna z papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 702 kJ / 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,87 g |
Tuky | 24,13 g |
– nasycené | 2,01 g |
– nenasycené | 20,67 g |
–– mononenasycené | 14,26 g |
–– polynenasycené | 6,41 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 29,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 83,00 g |
– cukry | 29,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 uzená kuřecí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cm silný plát slaniny | Špek | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 5 středně velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 1 masitá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
8 8 cherry rajčat | Rajčata cherry | 240 g |
1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
150 ml 150 ml vody (nebo vývaru) | Voda | 150 ml |
nať lahůdkové cibulky na posypání | Cibulka jarní čerstvá |