Nutriční hodnoty (Rybízový moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 911 kJ / 3 086 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 107,85 g |
– nasycené | 21,65 g |
– nenasycené | 75,39 g |
–– mononenasycené | 54,33 g |
–– polynenasycené | 21,06 g |
––– omega 3 | 5,56 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 827 mg |
Sodík | 659 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 437,87 g |
– cukry | 177,67 g |
––– laktóza | 20,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1/2 l 1/2 l jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 500 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
ovoce | Jahody čerstvé |