Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z podmáslí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 688 kJ /
1 359 kcal
Bílkoviny93,10 g
– z toho živočišné bílkoviny85,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,70 g
Tuky58,42 g
– nasycené21,21 g
– nenasycené33,73 g
–– mononenasycené20,03 g
–– polynenasycené13,70 g
––– omega 30,58 g
Vláknina8,83 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 1,38 g
Sůl1,05 g
Sacharidy112,25 g
– cukry57,49 g
––– laktóza54,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l podmáslí Podmáslí 1000 g
4-5 4-5 středně velkých brambor Brambor zimní 225 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
kopr Kopr nať čerstvý
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
celý pepř Pepř černý
ocet Ocet lihový
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
lžička lžička másla Máslo kravské
5 5 vajec vařených natvrdo Vejce slepičí 350 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.