Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka z Korfu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 480 kJ /
593 kcal
Bílkoviny18,47 g
– z toho živočišné bílkoviny7,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,11 g
Tuky14,54 g
– nasycené3,67 g
– nenasycené6,86 g
–– mononenasycené4,88 g
–– polynenasycené1,99 g
––– omega 30,06 g
Vláknina17,65 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 75 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy90,59 g
– cukry35,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
olej Olej řepkový
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
50 g 50 g uvařené rýže Rýže bílá 50 g
3 lžíce 3 lžíce zelených oliv Olivy čerstvé nezralé
citronová šťáva Šťáva z citrónu
několik několik šalvějových lístků
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.