Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaný řapíkatý celer)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 211 kJ /
767 kcal
Bílkoviny58,01 g
– z toho živočišné bílkoviny54,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,50 g
Tuky40,12 g
– nasycené18,34 g
– nenasycené16,62 g
–– mononenasycené13,70 g
–– polynenasycené2,92 g
––– omega 30,14 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 614 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,87 g
Sacharidy31,05 g
– cukry24,65 g
––– laktóza14,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g řapíkatého celeru Celer řapíkatý 500 g
150 g 150 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
strouhanka Strouhanka pšeničná
celerová nať Petržel nať čerstvá
lněná semínka Lněná semínka
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.