Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hunanské kuřecí maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 039 kJ /
726 kcal
Bílkoviny81,55 g
– z toho živočišné bílkoviny71,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,50 g
Tuky26,59 g
– nasycené2,77 g
– nenasycené22,22 g
–– mononenasycené15,32 g
–– polynenasycené6,90 g
––– omega 32,39 g
Vláknina11,14 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 3,24 g
Sůl7,45 g
Sacharidy35,80 g
– cukry13,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecího masa /prsní, stehenní Kuře prso 300 g
1 lžička 1 lžička arašídového oleje /jiný rostlinný Olej podzemnicový
1 lžička 1 lžička kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 5 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky světlé Sójová omáčka Tamari 15 ml
a 1 lžíce a 1 lžíce oleje na opékání Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce kvalitní sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce ústřicové omáčky Ústřicová omáčka 15 ml
1 lžička 1 lžička rýžového octa Ocet rýžový 5 ml
1 lžička 1 lžička sladké sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 5 ml
1 lžička 1 lžička sambal oelek /dle chuti Pasta papriková 5 g
50 ml 50 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 50 ml
1 lžička 1 lžička škrobu a 2 lžíce vody Bramborový škrob 5 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 plátky 2 plátky čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1 1 cibulka Cibulka jarní čerstvá
100 g 100 g brokolice Brokolice čerstvá 100 g
1 1 mrkev menší Mrkev čerstvá 50 g
1 1 červená paprika malá Paprika červená čerstvá 150 g
5 cm 5 cm pórku Pórek čerstvý
6 6 kukuřiček z konzervy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.