Nutriční hodnoty (Hunanské kuřecí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 039 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,50 g |
Tuky | 26,59 g |
– nasycené | 2,77 g |
– nenasycené | 22,22 g |
–– mononenasycené | 15,32 g |
–– polynenasycené | 6,90 g |
––– omega 3 | 2,39 g |
Vláknina | 11,14 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 7,45 g |
Sacharidy | 35,80 g |
– cukry | 13,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecího masa /prsní, stehenní | Kuře prso | 300 g |
1 lžička 1 lžička arašídového oleje /jiný rostlinný | Olej podzemnicový | |
1 lžička 1 lžička kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky světlé | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
a 1 lžíce a 1 lžíce oleje na opékání | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce kvalitní sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 15 ml |
1 lžička 1 lžička rýžového octa | Ocet rýžový | 5 ml |
1 lžička 1 lžička sladké sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
1 lžička 1 lžička sambal oelek /dle chuti | Pasta papriková | 5 g |
50 ml 50 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 50 ml |
1 lžička 1 lžička škrobu a 2 lžíce vody | Bramborový škrob | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 plátky 2 plátky čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
1 1 cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
100 g 100 g brokolice | Brokolice čerstvá | 100 g |
1 1 mrkev menší | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 červená paprika malá | Paprika červená čerstvá | 150 g |
5 cm 5 cm pórku | Pórek čerstvý | |
6 6 kukuřiček z konzervy |