Nutriční hodnoty (Masopustní (zabíjačkový) guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 10 734 kJ / 2 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 181,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,18 g |
Tuky | 175,40 g |
– nasycené | 61,47 g |
– nenasycené | 95,84 g |
–– mononenasycené | 73,23 g |
–– polynenasycené | 22,62 g |
––– omega 3 | 2,73 g |
Vláknina | 16,81 g |
Cholesterol | 1,60 g |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,60 g |
Sacharidy | 55,58 g |
– cukry | 19,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
400 g 400 g krkovice | Vepřová krkovice | 400 g |
100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
150 g 150 g klobásy | Klobása | 150 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
200 g 200 g loupaných sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 200 g |
masový vývar (nebo voda, podle potřeby) | Vývar masový | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
kmín | Kmín | |
majoránka | Majoránka sušená | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |