Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masopustní (zabíjačkový) guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie10 734 kJ /
2 566 kcal
Bílkoviny186,88 g
– z toho živočišné bílkoviny181,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,18 g
Tuky175,40 g
– nasycené61,47 g
– nenasycené95,84 g
–– mononenasycené73,23 g
–– polynenasycené22,62 g
––– omega 32,73 g
Vláknina16,81 g
Cholesterol 1,60 g
Sodík 4,31 g
Sůl10,60 g
Sacharidy55,58 g
– cukry19,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřových jater Játra vepřová 400 g
400 g 400 g krkovice Vepřová krkovice 400 g
100 g 100 g uzeného špeku Špek 100 g
150 g 150 g klobásy Klobása 150 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
200 g 200 g loupaných sterilovaných rajčat Rajče červené sterilované 200 g
masový vývar (nebo voda, podle potřeby) Vývar masový
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje Olej řepkový 27.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.