Nutriční hodnoty (Vepřové maso na paprikách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 629 kJ / 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
Tuky | 20,77 g |
– nasycené | 4,90 g |
– nenasycené | 10,80 g |
–– mononenasycené | 8,66 g |
–– polynenasycené | 2,14 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 34,60 g |
– cukry | 22,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa (plec, kýta) | Vepřová kýta | 600 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |