Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso na paprikách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 629 kJ /
867 kcal
Bílkoviny132,03 g
– z toho živočišné bílkoviny126,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,03 g
Tuky20,77 g
– nasycené4,90 g
– nenasycené10,80 g
–– mononenasycené8,66 g
–– polynenasycené2,14 g
––– omega 30,07 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 333 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy34,60 g
– cukry22,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa (plec, kýta) Vepřová kýta 600 g
sůl a pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
sádlo Sádlo vepřové
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
2 2 bílé papriky Paprika bílá čerstvá
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
mletá paprika Paprika červená sušená
provensálské koření Provensálské koření
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.