Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš z divočáka s hrnkovými knedlíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 940 kJ /
942 kcal
Bílkoviny6,47 g
– z toho živočišné bílkoviny3,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,37 g
Tuky82,58 g
– nasycené40,17 g
– nenasycené41,28 g
–– mononenasycené34,88 g
–– polynenasycené6,40 g
––– omega 30,10 g
Vláknina12,93 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,10 g
Sůl5,20 g
Sacharidy24,48 g
– cukry14,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg masa z divočáka Kanec kýta
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
80 g 80 g špeku Špek 80 g
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
trochu trochu drceného kmínu Kmín mletý
2 kuličky 2 kuličky jalovce Jalovec sušený
3 kuličky 3 kuličky pepře Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
mletá paprika Paprika červená sušená
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
1 lžíce 1 lžíce protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžička 1 lžička gulášového koření Koření Argentina 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.