Nutriční hodnoty (Rybí filety s brokolicí a batáty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,30 g |
Tuky | 11,23 g |
– nasycené | 2,66 g |
– nenasycené | 6,17 g |
–– mononenasycené | 3,59 g |
–– polynenasycené | 2,58 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 27,31 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 181,91 g |
– cukry | 26,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 rybí filety | Treska filet | |
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
2-3 2-3 batáty (dle velikosti) | Batáty neloupané | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
olej | Olej řepkový | |
200 g 200 g kukuřičných lupínků | Lupínky kukuřičné | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská |