Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ferrero rocher)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie29 042 kJ /
6 941 kcal
Bílkoviny129,32 g
– z toho živočišné bílkoviny67,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,66 g
Tuky466,85 g
– nasycené165,77 g
– nenasycené261,32 g
–– mononenasycené228,17 g
–– polynenasycené33,14 g
––– omega 31,51 g
Vláknina43,67 g
Cholesterol 1,78 g
Sodík 1,01 g
Sůl1,99 g
Sacharidy533,73 g
– cukry450,03 g
––– laktóza32,78 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
100 g 100 g cukru moučky Cukr bílý 100 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
25 g 25 g kakaa Kakao prášek 25 g
2 lžíce 2 lžíce škrobu Gustinu Škrob kukuřičný 30 g
180 g 180 g čokolády 50% a více Čokoláda hořká 50% 180 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
250 g 250 g Nutelly Pomazánka z lískových ořechů 250 g
150 g 150 g pražených drcených lískových ořechů Lískový ořech 150 g
200 g 200 g tmavé čokolády Čokoláda hořká 40% 200 g
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g
50 g 50 g pražených drcených lískových ořechů Lískový ořech 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.