Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařené hovězí s kapary, remuládou a bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 740 kJ /
894 kcal
Bílkoviny5,48 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,68 g
Tuky92,71 g
– nasycené17,22 g
– nenasycené67,80 g
–– mononenasycené22,02 g
–– polynenasycené45,78 g
––– omega 31,20 g
Vláknina0,73 g
Cholesterol 166 mg
Sodík 1,47 g
Sůl3,60 g
Sacharidy9,03 g
– cukry5,08 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hovězí vařené maso (cca 2 porce) Vepřová kýta
100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 lžíce 1 lžíce kaparů Kapary 15 g
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
kousek kousek jarní cibulky (zelená část) Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka cukru (podle chuti) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.