Nutriční hodnoty (Vařené hovězí s kapary, remuládou a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 740 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,68 g |
Tuky | 92,71 g |
– nasycené | 17,22 g |
– nenasycené | 67,80 g |
–– mononenasycené | 22,02 g |
–– polynenasycené | 45,78 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 0,73 g |
Cholesterol | 166 mg |
Sodík | 1,47 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 9,03 g |
– cukry | 5,08 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hovězí vařené maso (cca 2 porce) | Vepřová kýta | |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
kousek kousek jarní cibulky (zelená část) | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka cukru (podle chuti) | Cukr bílý |