Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na cibuli a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 330 kJ /
318 kcal
Bílkoviny1,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky31,42 g
– nasycené17,86 g
– nenasycené13,16 g
–– mononenasycené11,23 g
–– polynenasycené1,93 g
––– omega 30,08 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 65 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,46 g
– cukry4,36 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky falešné hovězí svíčkové Hovězí svíčková
1 lžíce 1 lžíce sádla /nebo oleje Sádlo vepřové 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
bílá část pórku Pórek čerstvý
hovězí vývar na podlévání (nebo voda a Vývar hovězí
1 lžička 1 lžička sypkého hovězího bujónu)
steakové koření domácí /koupené Koření Argentina
sůl, pokud není v koření Pepř černý
pepř drcený Pepř černý
20 g 20 g vychlazeného másla (zhruba) Máslo kravské 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.