Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na cibuli a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 330 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 31,42 g |
– nasycené | 17,86 g |
– nenasycené | 13,16 g |
–– mononenasycené | 11,23 g |
–– polynenasycené | 1,93 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,46 g |
– cukry | 4,36 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky falešné hovězí svíčkové | Hovězí svíčková | |
1 lžíce 1 lžíce sádla /nebo oleje | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
bílá část pórku | Pórek čerstvý | |
hovězí vývar na podlévání (nebo voda a | Vývar hovězí | |
1 lžička 1 lžička sypkého hovězího bujónu) | ||
steakové koření domácí /koupené | Koření Argentina | |
sůl, pokud není v koření | Pepř černý | |
pepř drcený | Pepř černý | |
20 g 20 g vychlazeného másla (zhruba) | Máslo kravské | 20 g |